De Bunyip Trail.

Een erg leuk, sportief en vaak hilarisch hondensport evenement, waar alle hondenrassen groot en klein, en kruisingen aan deel nemen. Ruim 55 combinaties zullen hun kunnen vertonen op onze unieke hindernisbaan, gebouwd op het terrein van Stichting De Fruithof te Frederiksoord.
Voor de bezoekers een prachtig dagje hondensport van dichtbij beleven!!


Als bezoeker heb je, zolang iedereen zich houdt aan de voor de hand liggende fatsoensnormen en de aanwijzingen van de Bunyip Trail Crew, de gelegenheid om tussen en vlak bij de hindernissen te staan en te wandelen om naar de verrichtingen van de deelnemers te kijken.
Tevens krijgen bezoekers met hond de gelegenheid eens te ervaren hoe het is om deel te nemen aan de Bunyip Trail. We hebben een miniparcours opgebouwd als warming-up voor de deelnemers en waar bezoekers met hun hond ook eens mogen ervaren hoe leuk het is om de Bunyip Trail af te leggen!

Uiteraard is er voor iedereen toegankelijke, betaalbare, horecavoorziening aanwezig alsmede een stand met hondensnacks halsbanden, riemen, tuigen en overige hondentoebehoren.

En niet onbelangrijk: Voor bezoekers GRATIS ENTREE en GRATIS PARKEREN!
Komt allen op 9 juli 2017 naar Frederiksoord naar het terrein van de Fruithof voor een heerlijke hondendag tussen 9:30 uur en 16:00 uur.

WWW.BUNYIPTRAIL.NL