REGENDAGJE

Het Bunyip Trail-evenement (afgelopen zondag) bij ons op de Fruithof Frederiksoord, was geslaagd. Zowel de deelnemers als bezoekers konden op deze zomerse dag genieten van de vele uitdagende oefeningen voor baasje en hond samen. Het was erg leuk om de samenwerking te zien. Meestal de baas die de hond leidde, maar soms andersom.
De woensdag erop heeft het bijna de hele dag geregend.
Toch is nog veel nattigheid nodig. Direct onder de graszoden
is de grond nog grijs van droogte.
We vonden het daarom niet erg dat het regende. Alleen werden wij er wel nat van; daarom werd gestopt met het vervangen van de deur bij onze tunnelkas en werd er (droog) gewerkt aan de inmiddels van een dak voorziene blokhut. In deze nieuwe verkooplocatie vlak bij de straat werden de grasplaggen verwijderd en opgevuld met zand. De achterzijde werd van planken voorzien.
Inmiddels werden ook de 2 nieuwe picknicktafels gebracht om zo een gezellige hoek rond de blokhut te creëren. De vloer wordt nog bedekt met tegels. Bij het ophalen van deze tegels kwam er nog twee padden en een duizendpoot tevoorschijn.
Verder werd er in de druivenkas gewerkt en in de opkweekhoek werden de snel groeiende jonge boompjes op/aangebonden. Door de regen waren er verder geen insecten te zien om zich aan de bloemenhoning te laven; die gingen helaas met een hongerig gevoel naar bed.