Vrienden van de Fruithof

En draag bij aan het behoud van unieke oude fruitrassen!

Met meer dan 550 verschillende fruitrassen bevat de Fruithof één van de grootste collecties oude fruitrassen van West-Europa. Dat is best bijzonder! Maar om dit erfgoed voor de toekomst goed te kunnen bewaren is er ook geld nodig. Daarom willen we je uitnodigen om vriend van de Fruithof te worden.

Voor 50 euro per jaar ben je vriend van de Fruithof. Met jouw bijdrage kunnen we de fruitbomen de speciale zorg en aandacht geven die ze nodig hebben. Denk daarbij aan snoeien en bemesten, maar ook aan de natuurlijke bestrijding van ziekten en plagen, door o.a. het aanleggen van bloemstroken. Daarnaast kunnen we met jouw bijdrage voorlichting geven aan scholen en geïnteresseerde groepen over het belang van het behoud van oude fruitrassen. Ook wordt jouw bijdrage ingezet om de educatieve uitstraling van de boomgaard te verbeteren o.a. door het wandelpad – het Struunpad – verder te ontwikkelen en te promoten.

Als vriend van de Fruithof bieden we:

  • 10% korting op alle Fruithof producten (appelsap, honing, fruitbomen)
  • Gratis rapen van valfruit
  • Uitnodiging voor onze open dagen en activiteiten
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse vriendendag
  • Elk jaar een speciale vrienden-nieuwsbrief
  • Een welkomstgeschenk; een jonge fruitboom van een bijzonder ras

Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar. Dat betekent dat wij je een keer per jaar een bericht sturen met de vraag of je lid wilt blijven.

Meld je aan als vriend via info@fruithof-frederiksoord.nl. We verzoeken je vervolgens om het lidmaatschapsgeld aan ons over te maken.


[V29] - Pitmaston Duchess of Lebrun

Foto: 27-04-2016

Collectie

Appel 434
Peer 297
Pruim 64
Kweepeer 7
Totaal 802